Leonidas winkel beginnen

content image

Begin uw eigen Leonidas winkel!

Een eigen Leonidas speciaalzaak of ee Leonidas shop in shop in uw bestaande winkel.

 

 Ziet u zakelijk kansen met chocolade? Wilt u graag samen werken met een wereldberoemd chocolademerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan is het openen van een Leonidas winkel iets voor u. Ook kunt u uw bestaande winkel een omzet boost geven door het shop-in-shop concept van Leonidas in uw winkel te integreren.

 

Er zijn een viertal verschillende concepten:

 1. Het prepack concept
  Vanuit een klimaat vitrine, die in bruikleen wordt geplaatst, worden kant-en-klare Leonidas cadeau verpakkingen verkocht. Dit concept is interessant wanneer de ruimte in uw winkel beperkt is en de klantenfrequentie hoog.
 2. Het shop-in-shop concept
  Vanuit een gekoelde of ongekoelde toonbank verkoopt u verse Leonidas bonbons die uw klant zelf kan uitkiezen. Dit concept is ideaal als u uw bestaande activiteit wilt combineren met de verkoop van Leonidas bonbons waardoor u extra omzet genereert.
 3. Het standaard concept
  Dit is een Leonidas speciaalzaak waar alleen de Leonidas bonbons worden verkocht. Voordelen van dit concept zijn het uitgebreide assortiment Leonidas bonbons en de herkenbaarheid van de winkel.
 4. Het Leonidas Chocolates & Café concept
  Een ideale combinatie van een horeca-concept met de verkoop van de Leonidas bonbons, Leonidas ijs, Leonidas chocoladedranken, Koffie, Thee, Patiserie, Gebak, etc., etc. Wanneer er voldoende winkelruimte beschikbaar is en de locatie optimaal is, biedt dit concept het grootste omzetpotentieel.

 

Voor al deze Leonidas-concepten kunnen wij u optimaal adviseren als het gaat om het meest passende concept voor u. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot de realisatie van uw Leonidas winkel. Calculatie, winkelinrichting, verkoopbegeleiding, chocoladetraining, financiering middels crowdfunding en evaluatie, niets wordt aan het toeval overgelaten!
 

Heeft u interesse?
We geven u graag en geheel vrijblijvend een advies over alle mogelijkheden van Leonidas. Klik op onderstaande button en vul het contact formulier in.